{"id":1,"name":"\u0425\u0430\u0440\u044c\u043a\u043e\u0432","regions":"Kharkivs'ka Oblast', Luhans'ka Oblast', Poltavs'ka Oblast'","phone":"(050) 4-999-555","created_at":"2019-11-15 04:51:02","updated_at":"2024-04-12 11:44:17","address":"-","email":"","meta_title":"","is_default":1}
Харків
+38 (050) 4-999-555

Війна в Україні

Війна в Україні

Друзі, 24 лютого до нашого рідного дому прийшла біда, біда, яку приніс нам підлий і кровожерливий сусід. Цього дня російська федерація увірвалася в Україну з метою позбавити нас свободи, майбутнього та знищити нас як націю. Але усвідомивши, що ми не здамося, керівництво країни агресора поставило перед собою нове завдання – зруйнувати та знищити все, що ми зберегли, створили та модернізували за роки нашої незалежності. На шляху до своєї мети війська країни агресора руйнують міста, знищують інфраструктуру та вбивають мирних жителів. У будь-якої розсудливої людини, яка бачить подібне звірство, виникає бажання зробити все, щоб зупинити це безумство. Для того, щоб зупинити цей жах, кожен повинен зробити свій вибір, знайти своє місце і роль у цій боротьбі, а далі почати діяти.

Роль компанії у протистоянні з ворогом

Компанії ТОВ «ТД ИРБИС» - одна велика команда, яка для воєнного часу обрала стратегію, яку можна висловити словами Т. Рузвельта «Роби що можеш, з тим, що маєш там, де ти є». В рамках цієї стратегії практично з перших днів війни наша команда налагодила всі процеси і продовжила робити те, що у нас виходить найкраще – це постачання комплектуючих для безперебійної роботи промислових та сільськогосподарських підприємств України. Ми усвідомлюємо, що, перебуваючи на своєму місці ми приносимо Україні та Українському народу максимальну користь, оскільки нашій країні для перемоги над ворогом потрібні не лише герої-воїни та зброя, а й працююча економіка, в якій все необхідне обладнання працює без простоїв. На цьому фронті ми робимо все можливе і неможливе для безперебійного постачання нашим партнерам усіх необхідних комплектуючих.

Наші герої 

По всій країні добровольці записуються до лав ЗСУ та ТрО. У нашій команді також є хлопці, які поповнили лави захисників України. Ми пишаємось їх мужністю та молимося за життя всіх Українських захисників та всього Українського народу.

Серед сотень тисяч неназваних героїв – волонтерів є, і наші співробітники, які виконують волонтерські завдання у різних регіонах України, несучи віру у світле та добре майбутнє.

Колектив компанії впевнений у неминучій перемозі і бажає всім щоб найшвидше в наш дім прийшов мир!

Разом до перемоги!

Слава Україні!